Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Museu Municipal Castell (MMUC) El Museu Municipal Castell (MMUC) resta tancat aquests dies com a conseqüència de la situació d'emergència però vol mantenir la seva tasca de divulgació amb tot un seguit de materials i propostes per a totes les edats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Museu Municipal Castell (MMUC)

El Museu Municipal Castell (MMUC) resta tancat aquests dies com a conseqüència de la situació d'emergència però vol mantenir la seva tasca de divulgació amb tot un seguit de materials i propostes per a totes les edats.

Per al públic infantil, el museu ha preparat una activitat per aprendre a fer plats de ceràmica grega com els que es feien a l'Antiguitat Clàssica. Descarregueu-vos les instruccions i compartiu aquesta proposta amb els petits de la casa:

Fem un plat de ceràmica grega!

A més, el MMUC també us porta alguns vídeos que us permetran aprendre coses interessants sobre la pròpia seu del museu i els principals elements patrimonials de Rubí. Estigueu atents/es perquè anirem ampliant aquesta secció audiovisual durant els propers dies:

 

El Castell de Rubí


 

El jaciment de la plaça del Doctor Guardiet


 

L'ermita de Sant Muç


 

Pont aqüeducte de Can Claverí


 

L'Ateneu


 

L'era de Ca n'Oriol


 

Ca n'Alzamora


 

Dia Internacional dels Museus: els grafits medievals del Castell


 

Ajuntament


 

Jaciment de Ca n'Oriol


 

Torre Bassas o Torre Llopis


 

Celler Cooperatiu


 

Castell i ermita de Sant Genís


 

Antiga Estació


 

Casa i molí de la Bastida


T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
1