Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports Tot i que els equipaments esportius estan tancats i tampoc es permet fer exercici al carrer, és molt recomanable que feu activitat física des de casa. Els recursos digitals us acosten fàcilment moltes rutines saludables que podeu fer al vostre domicili sense necessitat de gaire espai ni de material específic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Esports

Tot i que els equipaments esportius estan tancats i tampoc es permet fer exercici al carrer, és molt recomanable que feu activitat física des de casa. Els recursos digitals us acosten fàcilment moltes rutines saludables que podeu fer al vostre domicili sense necessitat de gaire espai ni de material específic.

Sala activitats dirigides CN RubíDes del Club Natació Rubí, us ofereixen classes virtuals perquè pugueu mantenir les rutines que es fan habitualment a les instal·lacions municipals de Can Rosés. Podeu seguir-ne una de nova cada dia a les 9.30 h a través de les xarxes socials del club o bé recuperar-les més tard al seu canal de YouTube.

Els usuaris i usuàries de l'equipament de Can Rosés també disposen d'una app per a dispositius mòbils amb la qual poden accedir a un gran ventall d'activitats dirigides virtuals. 

D'altra banda, el Servei d'Esports de l'Ajuntament recomana especialment que la gent gran es mantingui físicament activa i per això proposa exercicis suaus com els que es recullen en aquesta sèrie de vídeos:

 

 

 

Des del Departament de Salut de la Generalitat, també s'han publicat un seguit de vídeos perquè tothom es pugui mantenir actiu durant el confinament:

 

 

 

 

 

Paral·lelament, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat impulsa la campanya Gent activa des de casa! amb l’objectiu de donar a la ciutadania consells útils per a un confinament actiu i més saludable:

 

 

 

 

 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0