Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripció a l'homenatge i record a les víctimes de la crisi sanitària de la Covid-19

L'ACTE S'HA AJORNAT COM A MESURA DE PRECAUCIÓ DAVANT LA COVID-19 I SE CELEBRARÀ EN UNA NOVA DATA ENCARA PER DETERMINAR. LES PERSONES INTERESSADES A ASSISTIR-HI PODEU FER IGUALMENT LA VOSTRA INSCRIPCIÓ.

Rubí recordarà les víctimes de la Covid-19 amb un acte a l’amfiteatre del parc del Castell. La cita vol ser un homenatge a les persones que no han pogut superar el virus i de suport a les seves famílies. 

L'esdeveniment serà també una manera de donar les gràcies als serveis essencials que han estat a primera línia durant l’estat d’alarma, especialment els i les professionals del sector sanitari.

L’aforament presencial es limitarà per garantir que els i les assistents puguin mantenir la distància de seguretat entre persones, però tothom el podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Rubí.

Si vols assistir a l'acte o participar-hi recordant algú, cal que omplis aquest formulari. Des de casa, les persones que ho vulguin es podran sumar a un aplaudiment a les 21 h, coincidint amb el descobriment d'una placa commemorativa.

DADES DE LA PERSONA ASSISTENT A L’HOMENATGE
DADES DE LA PERSONA HOMENATJADA
AUTORITZACIONS