Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartes amb cor Cartes amb cor vol posar color i calidesa al dia a dia dels avis i àvies que viuen a les residències de la ciutat i, d'aquesta manera, aconseguir que l'actual situació de tensió i angoixa originada pel coronavirus els sigui més suportable. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cartes amb cor

Cartes amb cor vol posar color i calidesa al dia a dia dels avis i àvies que viuen a les residències de la ciutat i, d'aquesta manera, aconseguir que l'actual situació de tensió i angoixa originada pel coronavirus els sigui més suportable.

Cartes amb cor aviProposem que els infants i joves de la ciutat aprofitin aquests dies de confinament per elaborar dibuixos, cartes i altres materials que ajudin a donar ànims a la gent gran, un dels col·lectius que més està patint aquests dies a causa de la seva vulnerabilitat.

La iniciativa està oberta a tots els infants i joves del municipi, i compta també amb la implicació dels centres educatius. Les cartes i altres treballs s'han d'enviar en format digital a l'adreça de correu . En cas que sigui necessari, ens encarregarem d'imprimir-los i els distribuirem entre tots els centres que participen en aquesta campanya: Amanecer, Sant Jaume, Els Avets, Primer de Maig, El cel de Rubí i Conxita Valls. L'objectiu és animar les persones residents en aquests equipaments però també incentivar-les perquè elles mateixes puguin fer les seves pròpies cartes i dibuixos, entre d'altres. 

Un cop finalitzi el confinament i la situació s'hagi normalitzat del tot, es valorarà la possibilitat d'organitzar trobades entre les persones grans i els infants i joves participants per tal que es puguin conèixer. D'aquesta manera, els avis i àvies també podran rebre en mà els dibuixos i altres materials originals. Per això és important que, si voleu participar-hi, guardeu els treballs un cop enviats per correu electrònic.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0