Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espais del centre La Cruïlla Centre Cívic del Pinar disposa d’espais amb funcionalitat i usos diversos al servei de tota la ciutadania de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Espais del centre

La Cruïlla Centre Cívic del Pinar disposa d’espais amb funcionalitat i usos diversos al servei de tota la ciutadania de Rubí.

Espai de trobada


A la segona planta de l'edifici hi ha un espai diàfan i molt lluminós, destinat a la recepció i informació de les persones usuàries i a l’acollida d’activitats socioculturals diverses.

 

Centre Obert Compartir - Casal Infantil


El Casal, situat també a la segona planta, és un espai que dona cabuda a l’activitat pròpia del Centre Obert Compartir: donar recursos i atenció educativa als col·lectius infantils, adolescents i adults en situació de risc.

Les sales disposen del material necessari per dur a terme les activitats pròpies del servei de casal (piques, pissarres, taules, cadires per a infants, armaris, prestatges, penjadors i preses de corrent).

 

Tallers polivalents


A la primera planta de l’equipament hi ha tres aules polivalents destinades a usos diversos, com ara taller d’arts plàstiques, de disseny, de patronatge, d’oficis, de ràdio, memòria i lectura, o bé per a reunions, presentacions en petit format i cursos i xerrades de tot tipus. 

Els tallers estan equipats amb el material necessari per dur a terme les activitats previstes (cadires, taules, pissarres, piques, preses de corrent, penjadors, armaris amb prestatges).

 

Taller de Cuina


Se situa a la primera planta i està destinat específicament a cursos de cuina tradicional catalana, cuina multicultural, conserves, rebosteria i cuina per a tothom.

El taller està equipat amb les instal·lacions i materials necessaris per dur a terme les activitats previstes (cuina vitroceràmica, frigorífic, microones, forn, rentaplats, piques, taules d’alumini, cadires, preses de corrent, armaris i prestatgeries).

 

Taller de Psicomotricitat Polivalent


Situat a la planta baixa, aquest espai modular convertible d’un a tres espais diferenciats està especialment concebut per dur a terme tallers de psicomotricitat, relaxació, ioga, gimnàstica per a gent gran, balls de saló, danses i tallers polivalents.

Està equipat amb el material adequat per al desenvolupament de les activitats previstes (parquet, miralls, matalassos de psicomotricitat, penjadors, cadires, taules, pissarres, preses de corrent i armariets). 

 

Espai 14\13


Ubicat a la planta baixa de l’edifici, aquest espai acull representacions culturals (teatre, música, dansa, conferències...), i funciona com a espai d’assaig i per a activitats comunitàries (festivitats, reunions veïnals...), projeccions i activitats similars. Disposa d’un aforament aproximat de 150 persones. La gestió de l'Espai 14\13 correspon al servei de Promoció de la Cultura de l’Ajuntament.

Està equipat amb el material necessari perquè s’hi realitzin les activitats previstes (focus de llum, equip de so, micròfon, pantalla gegant, projector, preses de corrent, punts de connexió telefònica, canó de llum i camerino).

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0