Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punts d'intercanvi de llibres Hi poden haver molts motius pels quals et vulguis desprendre d'un llibre... però pensa que, de ben segur, hi ha algú a qui li pugui interessar! https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Punts d'intercanvi de llibres

Hi poden haver molts motius pels quals et vulguis desprendre d'un llibre... però pensa que, de ben segur, hi ha algú a qui li pugui interessar!

 Al bosc de Ca n'Oriol  hi ha un dels punts d'intercanvi de llibres municipal al medi natural situat a l'accès al parc des de el Camí de Ca n'Oriol. Gaudeix de la lectura a l'entorn natural.

 A ASAV Rubí  hi ha un petit punt d'intercanvi situat a l'entrada del local de l'Associació de solidaritat i ajuda veïnal dirigit a totes les persones que vulguin aportar i rebre bones lectures.

 La Biblioteca Mestre Martí Tauler compta amb un espai a l'entrada de l'equipament habilitat per deixar els llibres que ja no vulguis fer servir, on també s'intercanvien revistes. Periòdicament s'ofereix material descatalogat de la pròpia biblioteca.

 La font de Can Moritz  és la primera ubicació d'un punt d'intercanvi de llibres municipal al medi natural. Aposta pel binomi natura-cultura i practica l'oci respectuós amb el medi ambient.

 La Trocalleria ofereix cada dissabte noves oportunitats d'allargar la vida als teus llibres o als d'altres persones!

 Llibres dels Alous  està situat al camí que segueix el torrent dels Alous i és un punt molt ben integrat a l'entorn. La iniciativa, l'armari que conté els llibres i el seguiment dels exemplars disponibles a través d'Instagram són tasca de particulars i un bon exemple de com les comunitats es poden organitzar per prevenir residus.

 

No converteixis els llibres en residus i porta'ls als punts d'intercanvi que existeixen a la ciutat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
3