Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Altres publicacions L'Ajuntament de Rubí edita diverses publicacions d'interès per la ciutadania: des dels Dossiers d'Igualtat fins al Receptari de recapte, passant per contes infantils en clau municipal o els treballs acadèmics guanyadors del Premi Miquel Segura. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Altres publicacions

L'Ajuntament de Rubí edita diverses publicacions d'interès per la ciutadania: des dels Dossiers d'Igualtat fins al Receptari de recapte, passant per contes infantils en clau municipal o els treballs acadèmics guanyadors del Premi Miquel Segura.

Receptari de recapte 2020

El receptari de recapte busca reduir el malbaratament alimentari i potenciar l’aprofitament del menjar a les llars de la ciutat.

Ordenances fiscals 2020

Les Ordenances Fiscals 2020 incorporen nous criteris de fiscalitat verda que busquen combatre l’emergència climàtica.

Catàleg de diversitat funcional

El catàleg ofereix informació de manera estructurada de recursos, serveis i prestacions en matèria de diversitat funcional, tant del municipi de Rubí, com d'altres poblacions properes.

Menja, separa, composta i planta

Extens dossier per tancar el cicle de la matèria orgànica a les escoles, amb activitats pedagògiques adaptades a cada etapa educativa.

Dones empresàries de Rubí

Nova edició de la col·lecció "Dones. Dossiers d’Igualtat" que edita l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu de visualitzar la tasca professional de les dones de la ciutat. La de 2016 està dedicada a les dones empresàries i comerciants de Rubí.

Dones artistes de Rubí

Nova edició de la col·lecció "Dones. Dossiers d’Igualtat" que edita l’Ajuntament de Rubí. Aquest monogràfic està dedicat a dones artistes que creen i treballen en àmbits com la fotografia, l’escultura, la joieria, la il·lustració o el disseny tèxtil, entre d’altres.

La teva frase feta preferida

L'any 2012, el Servei Local de Català de Rubí va proposar un joc lingüístic per descobrir les frases fetes preferides pels rubinencs i les rubinenques.

Dones escriptores de Rubí

Nova edició de la col·lecció "Dones. Dossiers d’Igualtat" que edita l’Ajuntament de Rubí. Aquest monogràfic vol mostrar la qualitat i vàlua dels treballs literaris, artístics, socials, empresarials, etc. que les dones aporten a la societat.

50è aniversari de la rierada

El 25 de setembre de 2012 es van complir 50 anys d'un dels fets més tràgics que ha viscut la ciutat: la rierada. Prop de 600 persones van perdre la vida aquella amarga nit.

Conte "L'aigua de la riera"

Les mestres d’educació infantil del Grup de Treball Rierada 50 Anys, amb la col·laboració de la il·lustradora Sònia González, van elaborar aquest conte per donar a conèixer aquells fets a l'alumnat de la ciutat.

La teva paraula preferida

El Servei Local de Català de Rubí, a través d'un joc lingüístic, ha descobert les tres paraules preferides dels rubinencs i les rubinenques.