Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutat solidària L’Ajuntament de Rubí ha dut a terme intervencions de cooperació al desenvolupament des de l’any 1992, impulsades conjuntament amb la societat rubinenca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ciutat solidària

L’Ajuntament de Rubí ha dut a terme intervencions de cooperació al desenvolupament des de l’any 1992, impulsades conjuntament amb la societat rubinenca.

La regidoria de Relacions Ciutadanes i Cooperació es va crear durant el mandat 1991-1995.

El Pla de Mandat 2019-2023, que constitueix la guia de l’actual govern municipal, estableix, entre els seus objectius, el de promoure conjuntament amb el Consell de Cooperació i altres entitats relacionades amb la cooperació i la solidaritat, espais de sensibilització que promoguin aquests valors, així com l’acollida i la inclusió de les persones nouvingundes, la promoció de les accions de sensibilització a les escoles, instituts i entitats veïnals, impulsant accions que promoguin les xarxes solidàries locals, supramunicipals i internacionals, i que en tot cas generin transformacions de caràcter bidireccional.

L’Ajuntament de Rubí va aprovar, al Ple de febrer del 2018, el Pla Director de Cooperació per al Desenvolupament 2018-2020. Aquest Pla Director representa una eina de planificació per tal de possibilitar un major impacte de la política pública de cooperació municipal. Aquest Pla Director aposta per l’educació per al desenvolupament amb l’objectiu de consolidar la tasca de foment de valors solidaris i de convivència i incorpora l’equitat de gènere, els drets humans i la sostenibilitat mediambiental com a enfocaments transversals que regiran per totes les intervencions de cooperació. Un Pla Director de Cooperació que encetarà aviat un nou període 2021-2023.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0