Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cercador de la Formació Professional Integrada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Cercador de la Formació Professional Integrada

CFGS en Màrqueting i Publicitat

Aquests estudis capaciten per definir i efectuar el seguiment de les polítiques de màrqueting basades en estudis comercials i per promocionar i fer publicitat dels productes i serveis en els mitjans i suports de comunicació adequats. També es treballa en l’elaboració dels materials publicitaris i promocionals necessaris.

CFGS en Modelisme Industrial

Aquests estudis capaciten l’alumne per elaborar models, prototips, premaquetes i maquetes físiques i en programari 3D, i també per realitzar projectes de disseny industrial, amb coneixement dels materials i processos de producció. Preparen per a la traducció volumètrica d’un projecte presentat en el plànol bidimensional; interpretació i realització d’esquemes i croquis; detecció de dificultats, concreció i millora de les propietats formals d’un objecte per a la seva fabricació; prototipatge ràpid o en sèrie, i treball en equips de disseny de producte, d’interiorisme, construcció, urbanisme i rehabilitació.

PFI Auxiliar d'Hoteleria: Cuina i Càtering

El Programa de Formació i Inserció (PFI) s'adrecen a joves entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l'educació obligatòria on es facilita la continuïtat formativa dins de la formació professional.

Batxillerat artístic i de CFGM en Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Doble titulació de batxillerat artístic i de CFGM en Assistència al Producte Gràfic Interactiu. Aquesta doble titulació, que forma part de l'oferta oficial per al curs 2021-2022 i està regulada pel Departament d'Educació, permet l'obtenció de dues titulacions de la forma següent: la de batxiller en tres cursos acadèmics i la del cicle de grau mitjà d'arts plàstiques i disseny en els dos primers d'aquests tres cursos.

CEM Formació

Formació professional per a l'ocupació subvencionada destinada a persones treballadores ocupades o desocupades i formació programada per a les empreses.