Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç El pagament dels subministraments pot ser una forta càrrega per al petit comerç. Fent canvis en la contractació i en els hàbits de consum es pot aconseguir força estalvi econòmic a la vegada que evitem emissions de gasos contaminants. T'ensenyem com ho pots fer? https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comerç

El pagament dels subministraments pot ser una forta càrrega per al petit comerç. Fent canvis en la contractació i en els hàbits de consum es pot aconseguir força estalvi econòmic a la vegada que evitem emissions de gasos contaminants. T'ensenyem com ho pots fer?

Optimització de la contractació elèctrica

El primer pas per començar a generar estalvi econòmic al teu negoci és ajustar els aspectes contractuals de la factura elèctrica per tal de pagar només per allò que necessites i a un preu ajustat.

Autoconsum solar

Els comerços també poden produir i consumir la seva pròpia energia.

Grup de compra agregada d'energia Rubí Brilla

El municipi de Rubí, a través de Rubí Brilla, està centrant esforços per assentar un model d’ús sostenible de l’energia, tant dins de la pròpia administració, com en l’àmbit domèstic, comercial i industrial.

Contacte

Ets un comerç de Rubí i vols posar-te en contacte amb el Servei Rubí Brilla? Omple els següents camps i contactarem amb tu el més aviat possible