Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell de la Infància i l'Adolescència de Rubí El Consell de la Infància i l'Adolescència està format per infants i adolescents d’entre 10 i 14 anys de centres escolars de la ciutat i es va constituir al juny de 2002. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Consell de la Infància i l'Adolescència de Rubí

El Consell de la Infància i l'Adolescència està format per infants i adolescents d’entre 10 i 14 anys de centres escolars de la ciutat i es va constituir al juny de 2002.

Què és?


Logotipo del Consell dels Infants de RubíEl Consell de la Infància i l'Adolescència va començar a funcionar a Rubí al curs escolar 1998/99 i es va constituir oficialment com a òrgan consultiu municipal al juny de l’any 2002.

Aquest Consell és el projecte del Programa Municipal d’Infància que conforma alhora un òrgan de participació municipal de naturalesa consultiva per a infants i adolescents de la ciutat, amb la finalitat d’oferir-los el seu dret de participació en els assumptes municipals que els afecten directa o indirectament. Resulta doncs, l’espai on els i les infants i adolescents - com a representants de les diferents escoles i instituts públics i privats concertats - poden conèixer el funcionament de l’administració, aprendre a expressar les seves idees i a proposar i/o participar en accions concretes per a la transformació i millora de la seva ciutat. Està format per infants i adolescents d’entre 10 i 14 anys de diferents centres escolars de la ciutat.

 

Com treballa?


Es treballen diferents temes per encàrrec de l'Ajuntament o bé per propostes per part dels membres del Consell de la Infància i l'Adolescència, mitjançant comissions mensuals. Junts elaboren informes amb propostes que es fan arribar a l’Alcaldessa i als regidors delegats de les diferents temàtiques relacionades.

Quadrimestralment es realitza el Plenari amb l’alcaldessa.

 
 Consulta les actes del Consell de la Infància i l'Adolescència 

 Vols saber-ne més? 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0