Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell Municipal de Cooperació Internacional al Desenvolupament Què és el Consell Municipal de Cooperació Internacional al Desenvolupament, quines funcions té i com s'organitza. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Consell Municipal de Cooperació Internacional al Desenvolupament

Què és el Consell Municipal de Cooperació Internacional al Desenvolupament, quines funcions té i com s'organitza.

Logotip del Consell de Cooperació de Rubí

El Consell Municipal de Cooperació Internacional al Desenvolupament és un òrgan sectorial de caràcter consultiu, d’estudi i de promoció dels interessos relacionats amb la solidaritat i la cooperació al desenvolupament, com a valors de pau, diàleg i consens entre tots els ciutadans i ciutadanes de Rubí. 

 

 

Objectius


1. Estimular la participació de persones, col·lectius i entitats en la cooperació i la solidaritat internacional, fomentant l’associacionisme, facilitant la coordinació i oferint el suport i l’assistència oportuns.

2. Elaborar i impulsar programes i accions conjuntes que conscienciïn a la ciutadania de la necessària contribució vers els països on la pobresa i l’escassetat de recursos, impossibiliten el seu desenvolupament digne.

3. Promoure la solidaritat i la cooperació internacional com a àmbit de diàleg i consens entre les diferents forces polítiques, entitats i grups locals de la nostra ciutat, sempre posant com a màxim objectiu i únic, l’ajuda i la cooperació amb els països més desfavorits.

 

Organització


El Consell Municipal de Cooperació Internacional per al Desenvolupament funciona mitjançant dos òrgans que tenen diferents competències, temporalitat i composició: el  Plenari i la Comissió de Treball de les entitats.

 

Vocalies


Les entitats que disposen de vocalia al Consell són:

 Consulta les actes de Consell Municipal de Cooperació Internacional al Desenvolupament 

 Vols saber-ne més? 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0