Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entitats El teixit associatiu de Rubí és clau en la vida de Rubí en diferents àmbits. Des de fa molts anys, les entitats treballen per cohesionar la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Entitats

El teixit associatiu de Rubí és clau en la vida de Rubí en diferents àmbits. Des de fa molts anys, les entitats treballen per cohesionar la ciutat.

Un dels objectius de l'Ajuntament de Rubí és donar suport en temes d'interès al moviment associatiu i crear nous espais de trobada i d’intercanvi, facilitant les eines i els recursos necessaris i mantenir la vitalitat associativa tan fonamental en la nostra societat.

L'espai i el punt de trobada de les entitats és l'Ateneu Municipal.

 

Tràmits d'interès


 

Relació amb les entitats


L'Ateneu Municipal és un espai de servei al teixit associatiu de Rubí. És l'equipament de referència on accedir a serveis i recursos específics que acompanyen a les entitats en els diferents àmbits de la tasca associativa, com ara el finançament, la comunicació, l'elaboració de projectes, memòries, justificacions, aspectes de gestió, foment de la participació, etc. A més, des de l'Ateneu es gestiona el Registre d'Entitats Ciutadanes de l'Ajuntament de Rubí.

 

Registre d'entitats ciutadanes de Rubí (REC)


Les entitats s'han d'inscriure al REC. L'objectiu és assegurar els canals de comunicació entitat/administració i garantir la participació de l'entitat, per exemple, en convocatòries de sol·licitud de subvencions, cessió de l'ús estable d'espais municipals, etc.

 

sardanes.jpg

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
4