Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El canvi climàtic El clima mundial sempre ha presentat una variabilitat natural, però l'activitat humana ha ocasionat, directa o indirectament, l'alteració de la composició de l'atmosfera mundial i com a conseqüència un canvi en el clima. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El canvi climàtic

El clima mundial sempre ha presentat una variabilitat natural, però l'activitat humana ha ocasionat, directa o indirectament, l'alteració de la composició de l'atmosfera mundial i com a conseqüència un canvi en el clima.

El canvi climàtic posa en perill l'estructura, la capacitat de recuperació i la productivitat dels ecosistemes naturals, i per tant el desenvolupament econòmic i social, la salut i el benestar de la humanitat.

Per tal de poder assumir les actuacions de mitigació i adaptació al canvi climàtic impulsades pels fòrums globals, cal la implantació conjunta per part de l'administració i la ciutadania. En aquest sentit, el municipi de Rubí està adherit al Pacte d'Alcaldes, mitjançant el qual es comprometen a superar els objectius establerts per la UE per a l'any 2020.

 

El canvi climàtic

 

10 anys del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l'Energia


El Pacte dels Alcaldes i les Alcaldesses pel Clima i l'Energia és el corrent principal del moviment Europeu que involucra les Autoritats Locals i la seva ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic. Aquesta iniciativa renovada defineix els compromisos renovats i la visió compartida per abordar reptes interconnectats: la mitigació del canvi climàtic, l’adaptació i l’energia sostenible.  

 

Logo Pacte dels Alcaldes 10 anys

 

 Enllaços relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0