Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia circular L'economia circular pren com a exemple el model cíclic de la natura i es presenta com un sistema d'aprofitament de recursos en el qual preval la reducció dels elements. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Economia circular

L'economia circular pren com a exemple el model cíclic de la natura i es presenta com un sistema d'aprofitament de recursos en el qual preval la reducció dels elements.

Concretament, redueix la producció al mínim indispensable i, quan es fa necessari fer ús del producte, aposta per la reutilització d'aquells que, per les seves propietats, no poden tornar al medi ambient.

Els principis bàsics de l'economia circular són: la utilització prioritària de materials biodegradables, la reutilització, el reciclatge i la utilització d'energia provinent de fonts renovables. Els seus avantatges davant d'altres sistemes econòmics es tradueixen en un benefici per al consumidor, no només en el vessant econòmic, sinó també i de manera principal en el mediambiental i social.

 

  

5è Congrés Rubí Brilla: Economia circular


La 5a edició del Congrés Rubí Brilla tindrà lloc el pròxim 26 d'octubre i estarà dedicada a l'Economia Circular. A més del debat i l’exposició de casos d’èxit i exemples pràctics, per primer cop, el congrés promou la participació directa de les persones assistents amb la voluntat d'oferir un congrés pedagògic, participat i lúdic.

 

Enllaços relacionats

    T'ha estat útil aquesta pàgina?

    1
    0