Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Protocol municipal juvenil sobre violències masclistes i LGTBI-fòbiques en l’espai públic i d’oci Festes lliures de violència masclista https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Protocol municipal juvenil sobre violències masclistes i LGTBI-fòbiques en l’espai públic i d’oci

Festes lliures de violència masclista

Rubí ja disposa d'un Protocol municipal juvenil sobre violències masclistes i lgtbi-fòbiques a l'espai públic i contextos d'oci. Es tracta d’un instrument impulsat des del Servei de Joventut i el Servei d’Igualtat, que han unit l’experiència del treball amb joves amb la visió de gènere i el treball en la prevenció de la violència masclista i el foment d’una cultura igualitària i segura. El document s’ha elaborat amb un grup motor format per professionals i joves i ha comptat amb la participació d’agents clau en la intervenció amb persones joves.

Un cop elaborada la diagnosi, s’ha dut a terme un pla d’acció, de manera participada amb tots els membres del grup motor, on hi ha actuacions en diferents àmbits, com poden ser la prevenció, la detecció, l’atenció i la recuperació. Amb l’aprovació d’aquest protocol es dona compliment a una de les línies estratègiques del Pla d’Igualtat i del Pla Local de Joventut.

El text s'ha validat per unanimitat al Ple ordinari del mes d'abril de 2022.

Protocol municipal juvenil sobre violències masclistes i LGTBI-fòbiques en l’espai públic i d’oci

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0