Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei de cura i canguratge gratuït Posar les cures al centre és indispensable per a la sostenibilitat de la vida i requereix de polítiques públiques que facilitin la corresponsabilitat de la vida familiar, personal i laboral. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Servei de cura i canguratge gratuït

Posar les cures al centre és indispensable per a la sostenibilitat de la vida i requereix de polítiques públiques que facilitin la corresponsabilitat de la vida familiar, personal i laboral.

L’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de l’Ajuntament de Rubí posa en marxa un nou servei de cura infantil gratuït per a nenes i nens de 3 a 12 anys, en el marc del programa Temps X Cures del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Aquesta acció vol donar resposta a la necessitat d’alliberar temps per a les famílies, especialment a les dones, a qui, majoritàriament, s’ha atribuït el treball de les cures. També millora la conciliació de les famílies perquè puguin dedicar aquest temps a altres necessitats.

  • Quins dies estarà disponible el servei? Els dissabtes 2, 16 i 23 de desembre
  • On? Espai Creixença. Biblioteca Municipal Mestre Martí i Tauler (C/Aribau,5)
  • Horari: 1r torn, 10 a 11.30 h;  2n torn, 11:30 a 13 h

El servei té una capacitat màxima de 10 infants per torn. Cada infant podrà gaudir d’un torn per dia.

 

Com m’hi apunto?


Primer pas: Ompliu el formulari de registre amb les vostres dades, la dels vostres infants i la sol·licitud de dia i franja horària que preferiu

 

Formulari de sol·licitud de plaça

 

Segon pas: Una vegada rebudes les vostres dades, el servei contactarà amb vosaltres per confirmar-vos la disponibilitat de  places. Cal esperar confirmació per fer ús del servei, ja que pot ser que no hi hagi disponibilitat a la franja sol·licitada.

Si necessiteu ajuda per fer la inscripció, podeu trucar al 93 588 70 00 – extensió 6714, de dilluns a divendres d’11 a 14 h, o escriure un correu electrònic a igualtat@ajrubi.cat

 

Tingueu en compte que...


  • Es tracta d’un servei gratuït i d’accés universal, però si la demanda és superior a les places ofertes, es prioritzaran les famílies que pertanyin als col·lectius que el programa Temps per Cures reconeix com a prioritaris.
  • Les nenes i els nens han de ser portats i recollits de l’equipament pels seus pares/mares/tutores o persona autoritzada.

Logos servei cangur

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0