Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció integral a la violència masclista Rubí vol esdevenir una ciutat on tothom tingui els mateixos drets i oportunitats en tots els àmbits de la vida i per a aconseguir-ho des de l'Ajuntament es posen en marxa diferents protocols i recursos. https://www.rubi.cat/ca/temes/igualtat/atencio-integral-a-la-violencia-masclista/@@images/image/preview

Atenció integral a la violència masclista

Rubí vol esdevenir una ciutat on tothom tingui els mateixos drets i oportunitats en tots els àmbits de la vida i per a aconseguir-ho des de l'Ajuntament es posen en marxa diferents protocols i recursos.

Pateixes violència masclista?

Si sospites que tu o que una dona que coneixes pateix violència masclista has de trucar al 092 (telèfon de la Policia Local).

Protocol municipal per a l'abordatge de la violència masclista

Rubí disposa d'un Protocol municipal per a l'abordatge de la violència masclista, un document que vol regular la resposta de l'administració local en situacions de violència envers les dones. El protocol va ser aprovat al Ple municipal del 2 de maig de 2019.

Punt de trobada

És un espai neutral perquè els pares i les mares que s’han separat de forma conflictiva, puguin veure a la canalla en un ambient relaxat.

Telèfon assistencial ATENPRO

És un servei impulsat per la Federació Espanyola de Municipis, gestionat per Creu Roja Espanyola i que es pot tramitar des de Policia Local, Serveis Socials i la pròpia regidoria d'Emancipació Juvenil i Polítiques d'Igualtat. Des del mes de juny de 2010, depèn directament del Ministerio de Igualdad.