Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció integral a la violència masclista Rubí vol esdevenir una ciutat on tothom tingui els mateixos drets i oportunitats en tots els àmbits de la vida i per a aconseguir-ho des de l'Ajuntament es posen en marxa diferents protocols i recursos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Atenció integral a la violència masclista

Rubí vol esdevenir una ciutat on tothom tingui els mateixos drets i oportunitats en tots els àmbits de la vida i per a aconseguir-ho des de l'Ajuntament es posen en marxa diferents protocols i recursos.

Pateixes violència masclista?

Si sospites que tu o que una dona que coneixes pateix violència masclista has de trucar al 092 (telèfon de la Policia Local).

Punt de trobada

És un espai neutral perquè els pares i les mares que s’han separat de forma conflictiva, puguin veure a la canalla en un ambient relaxat.

Telèfon assistencial ATENPRO

És un servei impulsat per la Federació Espanyola de Municipis, gestionat per Creu Roja Espanyola i que es pot tramitar des de Policia Local, Serveis Socials i la pròpia regidoria d'Emancipació Juvenil i Polítiques d'Igualtat. Des del mes de juny de 2010, depèn directament del Ministerio de Igualdad.