Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assessorament sobre la regulació de preus del lloguer El Parlament de Catalunya va aprovar el 2020 una llei per contenir les rendes de lloguer en determinades zones. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Assessorament sobre la regulació de preus del lloguer

El Parlament de Catalunya va aprovar el 2020 una llei per contenir les rendes de lloguer en determinades zones.

La Llei 11/2020 del Parlament de Catalunya, de mesures urgents per a la contenció de les rendes de lloguer, té com a objectiu controlar el preu de les rendes de lloguer en algunes zones on no es garanteix el dret a accedir a un habitatge de lloguer a un preu accessible. La llei determina que el preu màxim d’un contracte de lloguer es regirà pel preu màxim que estableix l’índex de referencia del lloguer de la Generalitat de Catalunya. La llei també estableix aquells supòsits en que la renda pot superar el preu establert per l’índex, així com aquells aspectes que han d’estar presents als anuncis de lloguer d’habitatges.

El Ple de l’Ajuntament de Rubí, a la sessió del 25 de març de 2021, va aprovar una moció on s’instava el govern de l’Estat a legislar per dur a terme una regulació del mercat del lloguer, evitant un augment abusiu dels preus d’arrendament.

L’Oficina Local d’Habitatge (OLH) de Rubí ofereix assessorament tant a aquelles persones que ja tenen un contracte de lloguer com a aquelles que tenen la voluntat de llogar un habitatge en relació als seus drets. També els orienta per denunciar qualsevol irregularitat que pugui ser transmesa a l’Agència Catalana de Consum.

Les persones interessades poden sol·licitar cita trucant al telèfon de Proursa, 93 588 66 93, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dilluns de 16 a 18.30 h.

   

Més informació

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1