Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assessorament sobre la pèrdua de l’habitatge de lloguer Proursa ofereix assessorament a les persones que viuen en règim de lloguer i que es troben en situació de possible pèrdua de l'habitatge. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Assessorament sobre la pèrdua de l’habitatge de lloguer

Proursa ofereix assessorament a les persones que viuen en règim de lloguer i que es troben en situació de possible pèrdua de l'habitatge.

Aquelles persones o famílies que es troben davant d’una situació de possible pèrdua del seu habitatge en règim de lloguer, per finalització de contracte o bé per deute de renda de lloguer, poden sol·licitar assessorament al servei d’intermediació del Servei d’Habitatge de l’Ajuntament de Rubí. Aquest recurs, en funcionament des de l’any 2012, orienta els afectats i els ofereix les solucions possibles per tal d’evitar la pèrdua de l’habitatge principal i habitual, i per tant evitar l’exclusió social i residencial.

Les persones afectades poden sol·licitar-hi cita trucant al telèfon de Proursa, 93 588 66 93, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dilluns de 16 a 18.30 h.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0