Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre sense Teatre Teatre sense Teatre és un festival organitzat per l’Ajuntament amb el suport de la companyia La Tal. La proposta, adreçada a tot tipus de públics, és el resultat de la combinació de diferents disciplines artístiques, com són el teatre de text, el clown, el circ, la dansa... https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festivals/teatre-sense-teatre/teatre-sense-teatre/@@images/image/preview

Teatre sense Teatre

Teatre sense Teatre és un festival organitzat per l’Ajuntament amb el suport de la companyia La Tal. La proposta, adreçada a tot tipus de públics, és el resultat de la combinació de diferents disciplines artístiques, com són el teatre de text, el clown, el circ, la dansa...

Estem habituats a veure espectacles en teatres. Però què passa si se'ns presenten en altres indrets no tan convencionals? Teatre sense Teatre et proposa gaudir de les arts escèniques en llocs i edificis no pensats per a aquest ús. Hi ha tants llocs diversos on fer teatre com diversitat d'idees dels creadors d'espectacles.

Aquest 2021, el festival se celebrarà del 4 al 6 de juny. Tots els espectacles són gratuïts però cal reservar localitat prèviament de manera telemàtica, a la taquilla del Teatre Municipal La Sala –dijous i divendres de 17 a 20 h– o als mateixos espais del festival 30 minuts abans de la funció.

D'acord a les actuals restriccions per a la contenció o prevenció de la COVID-19, tots els aforaments estan limitats, el públic estarà assegut respectant les distàncies de seguretat i les entrades i sortides dels recintes es faran de manera esglaonada.

Consulta la programació!