Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Línia estratègica 5. Coneixement connectat Afavorir el treball en xarxa entre les organitzacions membres de la TCIR i promoure noves aliances estratègiques. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Línia estratègica 5. Coneixement connectat

Afavorir el treball en xarxa entre les organitzacions membres de la TCIR i promoure noves aliances estratègiques.

Objectiu general


  • Promoure el coneixement i la col·laboració entre les organitzacions integrants de la TCIR per impulsar una visió supramunicipal i actuacions amb impacte al territori, tenint presents les fortaleses individuals i la capacitat d'actuació.
  • Incorporar la perspectiva de la transformació digital, així com la detecció de noves oportunitats de col·laboració en el desplegament de solucions o la detecció de noves iniciatives.
  • Fer el seguiment i mesurament de resultats "mesurables i comunicables" en relació amb la percepció de l'activitat realitzada a la ciutat.


Lideratge


Gabinet d'Alcaldia, Servei de Comunicació, Servei de Projecció de la Ciutat, Àrea d'Indústria, Comerç i Ocupació i Oficina TCIR.


Agents implicats


Ajuntament de Rubí, Generalitat, Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC), Diputació de Barcelona (DIBA), patronals, empreses, col·legis, centres de recerca i associacions empresarials.


Col·lectius beneficiaris


Ciutadans, persones treballadores i empreses.


Programes


1. Definició de la marca de ciutat.

2. Comunicació externa.

3. Comunicació interna.

4. Comunicació interna i externa TCIR.

5. Prospecció relacional i analítica.

6. Promoure aliances supramunicipals.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0