Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Telèfon assistencial ATENPRO És un servei impulsat per la Federació Espanyola de Municipis, gestionat per Creu Roja Espanyola i que es pot tramitar des de Policia Local, Serveis Socials i la pròpia regidoria d'Emancipació Juvenil i Polítiques d'Igualtat. Des del mes de juny de 2010, depèn directament del Ministerio de Igualdad. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Telèfon assistencial ATENPRO

És un servei impulsat per la Federació Espanyola de Municipis, gestionat per Creu Roja Espanyola i que es pot tramitar des de Policia Local, Serveis Socials i la pròpia regidoria d'Emancipació Juvenil i Polítiques d'Igualtat. Des del mes de juny de 2010, depèn directament del Ministerio de Igualdad.

La Telassistència Mòbil (ATENPRO) disposa d'una tecnologia adequada, que ofereix a les dones que pateixen una situació de violència, una atenció immediatat i a distància, assegurant una resposta ràpida front les eventualitats que els puguin passar, les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, sigui quin sigui el lloc on es trobin.

Proporciona seguretat a les usuàries a través de personal especialitzat i mobilitzant els recursos adients, en funció del tipus d'emergència que s'hagi produit.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
2