Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei jurídic Ofereix atenció jurídica personalitzada per a dones i joves empadronades al municipi, que vulguin rebre informació sobre separacions i divorcis, parelles de fet, execució forçosa en dret de família (incompliment de pagues de pensió d'aliments i d'altres mesures estipulades per la judicatura), règim de visites per a la gent gran, maltractament, etc. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Servei jurídic

Ofereix atenció jurídica personalitzada per a dones i joves empadronades al municipi, que vulguin rebre informació sobre separacions i divorcis, parelles de fet, execució forçosa en dret de família (incompliment de pagues de pensió d'aliments i d'altres mesures estipulades per la judicatura), règim de visites per a la gent gran, maltractament, etc.

Col·labora amb el Col·legi d'Advocats de Terrassa per tal d'agilitzar l'accés a la justícia gratuïta. En cas de tenir-hi accés, es facilita la derivació al SOJ (Servei d'Orientació Jurídica) de Rubí. No s'atenen consultes per telèfon ni per escrit, no es redacta cap document ni es tramita cap assumpte.

Horari: dimecres de 9 a 13.30 h

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
4