Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt de trobada És un espai neutral perquè els pares i les mares que s’han separat de forma conflictiva, puguin veure a la canalla en un ambient relaxat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Punt de trobada

És un espai neutral perquè els pares i les mares que s’han separat de forma conflictiva, puguin veure a la canalla en un ambient relaxat.

L’espai també pot ser utilitzat per altres membres de les famílies, amb l'objectiu principal és minimitzar els aspectes negatius que comporta la convivència separada de pares i fill/s i preservar el benestar del/de la menor i la família.

Creu Roja Espanyola, mitjançant un conveni amb els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat del Vallès, gestiona aquest servei que garanteix els principis de neutralitat, imparcialitat i humanitat com a elements clau.

S'adreça a parelles separades o divorciades i/o amb dificultats de relació, que prefereixen no entrar en contacte en el moment de complir el règim de visites del/de la menor, o quan hi ha restriccions en la modalitat de gaudir del/de la menor amb el seu pare/mare i cal que la trobada es faci en un espai neutral i supervisat.

Per accedir-hi és imprescindible tenir una sentència judicial que s'ha de presentar a Creu Roja Rubí-Sant Cugat, al c. Sant Juli, 2 de Sant Cugat del Vallès, tel. 93 674 23 83 / 93 674 41 66 (només tardes)

 

Horaris

Divendres: de 17 a 20 h.
Dissabtes: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges: de 18 a 20 h.
Primeres visites: dimarts de 17 a 20 h

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1