Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts per a obres de reforma i condicionament d’habitatges inclosos a la Borsa de Mediació per al Lloguer Social L'Ajuntament de Rubí obre la convocatòria d'ajuts econòmics per a persones propietàries d’habitatges buits que incloguin el seu habitatge a la borsa de mediació pel lloguer social. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuts per a obres de reforma i condicionament d’habitatges inclosos a la Borsa de Mediació per al Lloguer Social

L'Ajuntament de Rubí obre la convocatòria d'ajuts econòmics per a persones propietàries d’habitatges buits que incloguin el seu habitatge a la borsa de mediació pel lloguer social.

CONVOCATÒRIA 2023 FINALITZADA

L'Ajuntament de Rubí ha aprovat la concessió d'ajuts econòmics per oferir incentius a les persones propietàries d’habitatges buits perquè, a través de la seva incorporació a la Borsa de Mediació per al Lloguer Social (BMLLS), puguin ser condicionats o reformats i posats de nou en lloguer mitjançant la BMLLS.

La dotació econòmica total destinada als ajuts és de 29.496,89 euros, amb una concessió màxima per cada sol·licitud de 8.000 euros, mitjançant règim de concurrència no competitiva.

La borsa té com a objectiu incrementar l'oferta d'habitatges de lloguer, tot proporcionant seguretat a les persones propietàries. Alguns dels avantatges que s’ofereixen són:

  • Avalloguer: règim de cobertures de cobrament de les rendes de lloguer impagades.
  • Assegurança gratuïta multirisc (continent), durant tot el període del contracte de lloguer.
  • Assegurança gratuïta de defensa jurídica en cas d’impagaments.
  • Tramitació gratuïta de tots els nostres serveis (contracte, assegurances, mediació, resolució del contracte, etc).
  • Bonificació del 60% de la quota de l’IBI.
  • Control del bon ús de l'habitatge llogat.

Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds des del dia 15 de març fins el dia 13 de juny 2023 preferentment per via telemàtica a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Rubí o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Es pot demanar cita prèvia aquí.

Per a més informació, es pot consultar l'enllaç.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
1