Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts per a obres de reforma i condicionament d’habitatges inclosos a la Borsa de Mediació per al Lloguer Social L'Ajuntament de Rubí ha aprovat una línia d'ajuts econòmics per a propietaris d’habitatges buits que incloguin el seu habitatge a la borsa de mediació pel lloguer social. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ajuts per a obres de reforma i condicionament d’habitatges inclosos a la Borsa de Mediació per al Lloguer Social

L'Ajuntament de Rubí ha aprovat una línia d'ajuts econòmics per a propietaris d’habitatges buits que incloguin el seu habitatge a la borsa de mediació pel lloguer social.

L'Ajuntament de Rubí ha aprovat la concessió d'ajuts econòmics per oferir incentius als propietaris d’habitatges buits perquè, a través de la seva incorporació a la BMLLS, puguin ser condicionats o reformats i posats de nou en lloguer mitjançant la BMLLS.

La dotació econòmica total destinada als ajuts és de 40.000 euros, amb una concessió màxima per cada sol·licitud de 8.000 euros, mitjançant règim de concurrència no competitiva.

La borsa té com a objectiu incrementar l'oferta d'habitatges de lloguer, tot proporcionant seguretat a les persones propietàries. Alguns dels avantatges que s’ofereixen als propietaris d’habitatges buits que vulguin llogar-los a través de la borsa són:

  • Avalloguer: règim de cobertures de cobrament de les rendes de lloguer impagades.
  • Assegurança gratuïta multirisc (continent), durant tot el període del contracte de lloguer.
  • Assegurança gratuïta de defensa jurídica en cas d’impagaments.
  • Tramitació gratuïta de tots els nostres serveis (contracte, assegurances, mediació, resolució del contracte, etc).
  • Tindràs una bonificació del 60% de la quota de l’IBI.
  • Control del bon ús de l'habitatge llogat.

Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds des del dia 22 de setembre i fins al dia 21 d’octubre de 2022 de manera presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Es pot demanar cita prèvia aquí.

Per a més informació, es pot consultar el aquest enllaç.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0