Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional El 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional i Rubí s'hi suma amb una programació d'actes organitzada per l'Ajuntament amb el suport de les entitats i serveis de l'àmbit. https://www.rubi.cat/ca/temes/diversitat-funcional/dia-internacional-de-les-persones-amb-diversitat-funcional/dia-internacional-de-les-persones-amb-diversitat-funcional/@@images/image/preview

Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

El 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional i Rubí s'hi suma amb una programació d'actes organitzada per l'Ajuntament amb el suport de les entitats i serveis de l'àmbit.

El Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional posa de relleu el treball diari que desenvolupen entitats, serveis i institucions en suport de les persones amb discapacitat, així com el compromís per seguir avançant cap a una societat plenament inclusiva i accessible. A Rubí, la jornada es va començar a commemorar el 2015, amb la voluntat de marcar un punt de partida per a una millora de l’atenció i els recursos adreçats a aquest col·lectiu.

Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional 2020

El 2020, el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional s'ha celebrat sota el lema Persones essencials, escollit per les pròpies entitats i serveis de l'àmbit, i amb una programació que s'adapta a la situació de pandèmia generada per la Covid-19.

Ha estat una commemoració especial ja que l'any ha estat marcat de manera irremediable pel confinament i la posterior convivència amb el virus, que ha tingut un impacte especialment dur en el col·lectiu de persones amb diversitat funcional. La situació d'aïllament les ha portat a un trencament de les seves rutines diàries, tan necessàries per al seu procés de creixement i autonomia personal.

     

        

Manifest del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional 2020


T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0