Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fem barri Els darrers anys, l'Ajuntament de Rubí ha impulsat polítiques de desenvolupament local i de transformació urbana amb la voluntat de contribuir a una evolució sostenible i pròspera del municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Fem barri

Els darrers anys, l'Ajuntament de Rubí ha impulsat polítiques de desenvolupament local i de transformació urbana amb la voluntat de contribuir a una evolució sostenible i pròspera del municipi.

Recentment, però, i coincidint amb la crisi econòmica i social, s’han generat alguns espais dins la ciutat que no han viscut les transformacions necessàries per la seva millora, tant des d'una perspectiva econòmica com social.

En aquest sentit, es detecten algunes àrees que, per determinades condicions i circumstàncies, segueixen patint importants reptes urbanístics, econòmics i socials. Alguns d’aquests reptes tenen relació amb l'evolució global del municipi i el seu entorn i d'altres estan vinculats a dinàmiques pròpies dels barris, com ara l’evolució demogràfica, la vulnerabilitat social i econòmica, el deteriorament de les dinàmiques de convivència, la incidència d'atur, els dèficits d’equipaments i el mal estat de conservació dels edificis, entre d’altres. Aquests elements afecten negativament la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes i dificulten la cohesió social i el desenvolupament del benestar de les persones que hi resideixen.

En particular, des de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l'Ajuntament de Rubí, que té per missió acompanyar la transformació del municipi en clau social i econòmica, s'ha posat de manifest la necessitat de millorar les condicions i el benestar de diferents espais de la ciutat. Aquest és el motiu pel qual s'ha realitzat el Pla d'actuació integral per a tres barris de la ciutat que, ateses les seves característiques, requereixen d'intervencions específiques que en propiciïn la seva transformació: Les Torres, el Vint-i-cinc de Setembre i Ca n’Oriol.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0