Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Urbanitzacions Rubí disposa d’un total de 13 urbanitzacions, amb una extensió total conjunta que gairebé duplica la del nucli urbà central i els polígons. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Urbanitzacions

Rubí disposa d’un total de 13 urbanitzacions, amb una extensió total conjunta que gairebé duplica la del nucli urbà central i els polígons.

Les urbanitzacions de Rubí són: Els Avets, Can Balasc (no urbanitzable), Can Barceló, Can Barceló (no urbanitzable), Can Mir, Can Serrafossà, Can Serrafossà (no urbanitzable), Can Serrallac (no urbanitzable), Can Solà, Can Ximelis, Castellnou ─sectors A, B, C i D─, Sant Muç i Tres Camins (no urbanitzable).

Aquest 2022, l'Ajuntament destina 4.675.373 euros a tasques de manteniment a les urbanitzacions, un 19% més que l'any 2019. Aquest import suposa el 16% de tot el manteniment de la ciutat. Tenint en compte que a Rubí hi ha 13 urbanitzacions, que ocupen una gran extensió de terreny, el Consistori ha decidit augmentar la partida relativa a aquestes tasques de conservació. Paral·lelament, també s'invertiran més de 500.000 euros per millorar l'espai públic de les urbanitzacions fins al 2023.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
10