Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centres educatius El govern municipal posa en marxa un Pla de Millora dels Centres Educatius dotat amb 390.000 euros. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Centres educatius

El govern municipal posa en marxa un Pla de Millora dels Centres Educatius dotat amb 390.000 euros.

Algunes escoles bressol i col·legis de la ciutat necessiten posar-se al dia en tema de manteniment. És per això que l’Ajuntament ha decidit destinar una de les quantitats més elevades del romanent de Tresoreria a aquest objectiu.

Pel que fa als centres educatius, el Consistori, com a administració, té limitada la seva acció només a temes de manteniment, ja que la inversió correspon a la Generalitat de Catalunya. Tot i així, als darrers anys s’ha hagut de compensar amb manteniment la falta d’inversió de l’administració catalana.

Un bon manteniment permetrà als i les escolars tenir una millor experiència educativa i viure bona part de la jornada lectiva en un entorn agradable i en les millors condicions.

L’Ajuntament duu a terme un manteniment constant dels centres educatius, però amb aquesta partida extra s’impulsarà un pla específic per a les escoles.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1