Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millorem Rubí Sota el lema "Millorem Rubí", l’Ajuntament executa diferents actuacions de manteniment i millora de l’espai públic de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Millorem Rubí

Sota el lema "Millorem Rubí", l’Ajuntament executa diferents actuacions de manteniment i millora de l’espai públic de la ciutat.

La voluntat del Consistori és que Rubí sigui una ciutat cuidada, amable i endreçada, on l'espai públic –els carrers, les places, els parcs i l'espai natural que l'envolta– sigui entès com a patrimoni dels rubinencs i rubinenques, del qual s'ha de poder gaudir amb condicions de seguretat, neteja i respecte comuns. Per això, el manteniment de l’espai públic és una de les pedres angulars de les polítiques municipals.

Des que es va iniciar l’actual mandat, al juny de 2019, l’Ajuntament ha incrementat notablement el manteniment de la ciutat. Concretament, es duen a terme tant treballs de caràcter preventiu com accions per resoldre les incidències detectades i actuacions de millora. Tot plegat amb l’objectiu de dignificar l’estat de carrers, parcs i places.

 

Asfalt i voreres

Al llarg dels anys, les ciutats han evolucionat, fent que els espais de convivència hagin variat i hagin canviat alguns dels seus usos.

Urbanitzacions

Rubí disposa d’un total de 13 urbanitzacions, amb una extensió total conjunta que gairebé duplica la del nucli urbà central i els polígons.

Verd urbà

L’Ajuntament s'ha dotat d’un Pla director per garantir una correcta estructuració i gestió de l’arbrat i les zones verdes.

Neteja viària

Mantenir la ciutat neta és un objectiu prioritari per al Consistori.

Mobiliari urbà

El mobiliari urbà de Rubí el conformen els objectes públics instal·lats a l’espai públic de la ciutat.

Parcs infantils

Amb l'objectiu que els infants i les seves famílies puguin gaudir dels diferents parcs infantils que hi ha a la ciutat, l'Ajuntament duu a terme treballs de manteniment de les zones verdes i dels diferents elements de joc.

Centres educatius

El govern municipal posa en marxa un Pla de Millora dels Centres Educatius dotat amb 390.000 euros.