Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Saló Urban Rubí 2024 Esdeveniment lúdic per treballar amb la ciutadania tres projectes de transformació de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Saló Urban Rubí 2024

Esdeveniment lúdic per treballar amb la ciutadania tres projectes de transformació de la ciutat

Saló urban sense dara

Diumenge 16 de juny, celebrem al Parc de Ca n'Oriol la segona edició del Saló Urban Rubí. Es tracta d’una jornada per conèixer i treballar les millores que suposaran tres projectes de transformació de la ciutat: la pacificació de l’avinguda de l’Estatut, la millora de Ca n’Oriol i el futur hospital que ha de donar servei a Rubí.

Al Saló Urban Rubí hi haurà activitats pensades per a tota la família. A més, s'hi instal·laran un seguit d’estands informatius relacionats amb l'Agenda Urbana que permetran descobrir com canviarà la ciutat els propers anys.

Les activitats començaran a les 10 h i s'allargaran fins a les 14 h i estaran repartides entre l’Avinguda de l'Estatut i el Camí de Ca n'Oriol.

Entre d'altres propostes, hi trobarem un circuit d'Educació Viària per a bicicletes i patinets. Altres activitats infantils com invents amb material reciclat, jocs de fusta gegants, joc per grups. També s'han programat un seguit d'activitats al voltant de la vida saludable.

Les parades informatives tractaran qüestions com la perspectiva de gènere aplicada a l'urbanisme. PROURSA dedicarà el seu espai a l'habitatge i l'estalvi energètic també serà present a través del Rubí Brilla. La Font del Ferro no es perdrà la cita i oferirà una mostra de la seva feina i els seus productes. 

Ràdio Rubí se suma a la jornada i col·laborarà amb entrevistes a tècnics i professionals. 

Tot plegat implicarà afectacions al trànsit a l'Avinguda de L'Estaut des de la plaça de l'Agricultura fins al carrer de Galícia. Aquesta interrupció s’iniciarà a les 8 h i finalitzarà a les 16 h. Es garantirà l'accés i la sortida dels aparcaments particulars d'aquest tram.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

8
3