Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla Director de Polígons d'Activitat Econòmica de Rubí La voluntat de desenvolupar un Pla Director per als Polígons d’Activitat Econòmica del municipi sorgeix dels resultats i de les iniciatives que recull l’Acord pel Desenvolupament Econòmic i Social (ADES) de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Pla Director de Polígons d'Activitat Econòmica de Rubí

La voluntat de desenvolupar un Pla Director per als Polígons d’Activitat Econòmica del municipi sorgeix dels resultats i de les iniciatives que recull l’Acord pel Desenvolupament Econòmic i Social (ADES) de Rubí.

L’ADES és l’instrument estratègic que guia el desenvolupament socioeconòmic del municipi per als propers anys i que va sorgir d’un procés de concertació territorial entre els agents socioeconòmics del territori.

El procés de definició de l’ADES va iniciar-se a l’any 2008 amb una caracterització de la realitat i situació socioeconòmica del municipi des de tres vessants: la territorial, l’econòmica i la social. El document de diagnosi resultant, validat pels representants del grup d’impuls, ha estat el punt de partida per a la redacció de l’ADES i per a la identificació dels objectius, les línies estratègiques i els programes d’acció del mateix.

El 15 d'octubre de 2018 s’acorda, a la reunió de la Comissió de seguiment externa PDPAE, integrar aquesta Comissió i el pla de treball del PDPAE en la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí.

 

Documents del Pla Director de Polígons d'Activitat Econòmica de Rubí


 

Més informació: Oficina de Serveis a l'Empresa.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0