Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estructura política Consulta la composició del Consistori, la informació dels diferents grups municipals, quin és l'organigrama polític de la institució i els diferents òrgans de govern i les seves funcions, entre d'altres. https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/el-consistori/estructura-politica/@@images/image/preview

Estructura política

Consulta la composició del Consistori, la informació dels diferents grups municipals, quin és l'organigrama polític de la institució i els diferents òrgans de govern i les seves funcions, entre d'altres.

Composició del Consistori

A les darreres eleccions municipals del 26 de maig de 2019, un total de sis formacions van aconseguir representació municipal.

Grups municipals

El Ple de l'Ajuntament de Rubí està format per sis grups municipals: PSC, ERC, ECP, Cs, VR i AUP.

Equip de govern

El govern municipal està format pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i En Comú Podem (ECP-Rubí), fruit del pacte que van signar al setembre de 2019.

Organigrama polític

Coneix com s'estructura l'Ajuntament a nivell polític i quines són les funcions específiques de cadascun dels regidors i regidores de l'equip de govern.

Òrgans de govern i funcions

Segons el Reglament Orgànic Municipal de l'Ajuntament de Rubí, entre els òrgans de govern municipal hi figuren l’Alcalde/ssa, el Ple municipal, els i les Tinents d’Alcaldia, les Comissions informatives i la Comissió Especial de Comptes, entre d'altres.

Retribucions dels càrrecs electes

Establiment del règim de dedicacions, retribucions i assistències dels membres de la corporació i assignació de la dotació econòmica als grups polítics municipals.

Agenda institucional

L'agenda institucional és pública en virtut de la llei 19/2014 de Transparència, accés a la informació pública i bon govern.