Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estructura política Consulta la composició del Consistori, la informació dels diferents grups municipals, quin és l'organigrama polític de la institució i els diferents òrgans de govern i les seves funcions, entre d'altres. Aquesta informació es troba al portal de transparència. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Estructura política

Consulta la composició del Consistori, la informació dels diferents grups municipals, quin és l'organigrama polític de la institució i els diferents òrgans de govern i les seves funcions, entre d'altres. Aquesta informació es troba al portal de transparència.

Composició del Consistori

A les eleccions municipals del 28 de maig de 2023, un total de set formacions van aconseguir representació municipal.

Càrrecs electes

L'Ajuntament de Rubí compta amb 25 regidors/es. Vols saber quins són els càrrecs electes resultat de les darreres eleccions municipals? Al portal de Transparència podeu consultar aquesta informació.

Organigrama polític

Coneix com s'estructura l'Ajuntament a nivell polític i quines són les funcions específiques de cadascun dels regidors i regidores de l'equip de govern.

Equip de govern

El govern municipal està format pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC)

Grups municipals

Quins són els grups municipals que componen el consistori durant el mandat 2023-2027? Pots consultar la informació al portal de Transparència de l'Ajuntament de Rubí.

Òrgans de govern i funcions

Segons el Reglament Orgànic Municipal de l'Ajuntament de Rubí, entre els òrgans de govern municipal hi figuren l’Alcalde/ssa, el Ple municipal, els i les Tinents d’Alcaldia, les Comissions informatives i la Comissió Especial de Comptes, entre d'altres.

Agenda institucional

L'agenda institucional és pública en virtut de la llei 19/2014 de Transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Retiment de comptes

El retiment de comptes és un exercici de qualitat democràtica i de millora de l'eficàcia de les polítiques públiques, en la mesura que suposa una tasca d'anàlisi constant de l'activitat desenvolupada durant aquest període. En aquest espai podeu consultar informació sobre l'acció de govern i el seu estat d'execució.