Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació institucional Aquest apartat recull les competències i funcions del Consistori, l'organigrama de l'ens i els organismes dependents o vinculats de què disposa, entre d'altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Informació institucional

Aquest apartat recull les competències i funcions del Consistori, l'organigrama de l'ens i els organismes dependents o vinculats de què disposa, entre d'altres.

Competències i funcions

L'art. 84.2 de la Llei Orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya; i l'article 25 de la Llei 7/1985, de 2 de abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, determine les competències dels governs locals.

Organigrama de l'ens

L'administració local s'estructura en diferents àrees, serveis i unitats, totes elles al servei de la ciutadania rubinenca.

Alcaldessa

L'alcaldessa és la figura que ostenta la presidència de l'Ajuntament i, per tant, és la màxima representant municipal.

Organismes dependents o vinculats

L'Ajuntament de Rubí compta amb diversos organismes dependents o vinculats: Font del Ferro SL, Promocions Urbanes de Rubí SA (PROURSA) i l'Òrgan Especial Desconcentrat Rubí Serveis Àudiovisuals.

Dades generals de l'ens

En aquest apartat pots consultar dades com l'adreça del Consistori, el seu NIF o el codi oficial estadístic, entre d'altres.

Cartes de Serveis

Recopilació de les cartes de serveis aprovades pel Ple celebrat el 3 de setembre de 2020.

Dades estadístiques

Aquest apartat gestiona i ordena dades i coneixements sobre la ciutat i és un dels resultats visibles del Gabinet d'Estudis i Estadístiques.

Informació històrica del municipi

Ja els homes i les dones del Neolític van poblar el turó de Can Fatjó i la Serreta. Tot apunta que a l’actual barri de Can Fatjó, al segle V aC, va començar a gestar-se el primer nucli urbà de Rubí.