Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Sala completa la seva programació amb nous espectacles per a tots els públics La temporada del teatre municipal suma l'obra de petit format "53 diumenges" i les actuacions musicals de Zurita i d'Hotel Cochambre, entre d'altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Sala completa la seva programació amb nous espectacles per a tots els públics

La temporada del teatre municipal suma l'obra de petit format "53 diumenges" i les actuacions musicals de Zurita i d'Hotel Cochambre, entre d'altres

El rubinenc Zurita es presenta en solitari a La Sala.
El rubinenc Zurita es presenta en solitari a La Sala

El Teatre Municipal La Sala ha incorporat noves propostes a la programació d'aquest semestre. Les entrades per als diferents espectacles es poden adquirir a la taquilla de l'equipament els dijous i divendres de 17 a 20 h, i aquesta mateixa setmana estaran disponibles també per a la seva compra en línia.

Entre els nous títols de la temporada, figura l'obra 53 diumenges, que es podrà veure els dies 20 i 21 de novembre en el format Entre bambolines. El muntatge, escrit i dirigit per Cesc Gay, està protagonitzat per Pere Arquillué, Marta Marco, Lluís Villanueva i Àgata Roca.

La present programació de La Sala també suma diversos espectacles musicals. El proper 22 de novembre, tindrà lloc el tradicional concert de tardor organitzat pel Foment de la Sardana, enguany amb la participació de la Cobla Ciutat de Girona.

Una setmana més tard, el 29 de novembre, el rubinenc Zurita pujarà a l'escenari del teatre municipal per presentar la seva nova carrera en solitari. Ho farà acompanyat d'Aleix Vives, Joon Davies i Nano Negrié, i amb algunes col·laboracions especials.

L'11 de desembre, serà el torn d'Hotel Cochambre i el seu espectacle concert Ex Cupidos, una proposta en format acústic amb el segell habitual de la formació: música i humor ben barrejats i amb bones dosis d'improvisació.

Amb l'arribada de les festes nadalenques, tampoc hi faltaran algunes de les cites habituals de la temporada. El 20 de desembre, La Xarxa tornarà a portar a La Sala La marató de contes, com sempre amb una finalitat solidària; i el 30 de desembre, se celebrarà el tradicional concert de valsos i danses a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès, en aquest cas sota el títol De l'opereta vienesa a la sarsuela catalana.
   

Una àmplia oferta

Aquests nous títols completen una programació molt diversa que va arrencar al setembre i que es nodreix, sobretot, del espectacles de l'anterior temporada que es van haver d'ajornar per la Covid-19.

El proper diumenge 25 d'octubre, està prevista la representació d'El pare de la núvia, obra dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Joan Pera. I el 28 de novembre, es podrà veure la proposta Nueva York en un poeta, amb què Alberto San Juan ret homenatge a Federico García Lorca i al seu llibre Poeta en Nueva York.

Dins la programació familiar de La Xarxa, el proper 22 de novembre, es portarà a escena l'espectacle La nena dels pardals de Teatre al Detall.

Pel que fa als muntatges Bona gentLa tercera juventud, que estaven inclosos a la programació anterior i que estaven pendents de nova data, es podran veure finalment el 2021. En canvi, l'obra Qui ets? ha quedat suspesa definitivament.

El Teatre Municipal La Sala aplica actualment totes les mesures higièniques i sanitàries fixades per les autoritats amb l’objectiu que el públic pugui gaudir de la cultura de manera segura i confortable. L’aforament s'ha reduït al 50% mitjançant la inhabilitació de butaques, les entrades i sortides es fan per accessos diferents i de manera esglaonada, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic i no es distribueixen programes impresos en paper. També ha augmentat la freqüència de neteja i desinfecció dels diferents espais del teatre.
   

Cicle Gaudí

La Sala també és l'escenari de les sessions del Cicle Gaudí, que es van reprendre de forma presencial després de l'aturada obligada per la Covid-19. Els títols que es podran veure a Rubí d'aquí a finals d'any són:

  • El meu germà persegueix dinosaures (9 d'octubre)
  • Jaume Plensa, ¿Puedes oirme? (23 d'octubre)
  • L'ofrena (6 de novembre)
  • La boda de Rosa (27 de novembre)
  • Las niñas (18 de desembre)

Totes les pel·lícules es projecten els divendres a les 21 h.