Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"T'estimo si he begut" obre la nova temporada del Teatre Municipal La Sala La programació, que recupera els espectacles ajornats per la Covid-19, arrenca aquest divendres amb totes les mesures de seguretat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

"T'estimo si he begut" obre la nova temporada del Teatre Municipal La Sala

La programació, que recupera els espectacles ajornats per la Covid-19, arrenca aquest divendres amb totes les mesures de seguretat

Imatge promocional de "T'estimo si he begut" (foto: Kiku Piñol i Noemí Elias).
Imatge promocional de "T'estimo si he begut" (foto: Kiku Piñol i Noemí Elias)

El Teatre Municipal La Sala enceta nova temporada aquest divendres a les 21 h amb l'espectacle T’estimo si he begut, una coproducció de Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal, amb text d’Empar Moliner i direcció de David Selvas. La funció representa el retorn de les arts escèniques a l'equipament cultural després de sis mesos d'aturada per la Covid-19.

La nova programació de La Sala està formada per aquells espectacles que es van haver d'ajornar amb motiu de la pandèmia i per alguns nous títols que es confirmaran properament. Després de l'estrena amb T’estimo si he begut, el 27 de setembre es podrà gaudir de les tres píndoles escèniques que s’havien programat inicialment pel Dia del Teatre. Els espectacles es podran veure a diferents punts de l’equipament i, tot i que l’accés serà gratuït, caldrà reservar plaça prèviament.

La proposta de petit format 36+1, basada en el llibre 36 poemes a partir del 36 de Ricard Creus, es representarà el 4 d’octubre dins el cicle Entre bambolines; mentre que el 17 d'aquell mateix mes la companyia Atalaya de Sevilla portarà a l’escenari rubinenc El rey Lear de William Shakespeare. Ambdós muntatges s’havien programat inicialment per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

El 18 d’octubre, La Sala acollirà A vore, Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa 2018, un espectacle que confronta i integra llenguatges aparentment distanciats en l’imaginari contemporani urbà, com per exemple la música electrònica i les danses populars.

El pare de la núvia, obra dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Joan Pera, es representarà el 25 d'octubre. Aquesta comèdia d’embolics s’havia programat inicialment durant les dates de Festa Major.

El 28 de novembre, es recuperarà el muntatge Nueva York en un poeta, en què Alberto San Juan ret homenatge a Federico García Lorca i al seu llibre Poeta en Nueva York. L’espectacle es representarà en el format Entre bambolines.

Pel que fa als muntatges Bona gent, Qui ets? i La tercera juventud, que també estaven inclosos a la programació anterior, es podran veure en una nova data encara per tancar.

Espectacles familiars
La programació de La Sala està pensada per cobrir totes les franges d’edat, inclosa la infància. Dins l'oferta familiar de La Xarxa, el 4 d'octubre s'ha reprogramat Oops!, de la companyia Teatre Mòbil. A més, s'ha sumat a la temporada la proposta La nena dels pardals, de Teatre al Detall, que es podrà veure el 22 de novembre.

Està previst que la resta d'espectacles familiars que no es van poder fer per la Covid-19 (Silenci... dansa i The postman) es tornin a programar més endavant.

Cultura segura
El Teatre Municipal La Sala aplicarà en la seva reobertura les mesures higièniques i sanitàries fixades per les autoritats amb l’objectiu que el públic pugui gaudir de la cultura de manera segura i confortable. Així, es reduirà l’aforament mitjançant la inhabilitació de butaques, les entrades i sortides es faran per accessos diferents i de manera esglaonada, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i no es distribuiran programes impresos en paper. També s’augmentarà la freqüència de neteja i desinfecció dels diferents espais del teatre.

Les entrades per als diferents espectacles es poden adquirir a la taquilla de l'equipament els dijous i divendres de 17 a 20 h. En els propers dies, també s'habilitarà la seva venda a través d'Internet.

Les persones que ja van adquirir localitats per a algun dels espectacles abans del confinament podran canviar-les per unes altres vàlides per a les noves funcions.