Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle Gaudí torna al Teatre Municipal La Sala La programació de cinema català es reprendrà el proper divendres 18 de setembre amb la projecció de “Madre” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Cicle Gaudí torna al Teatre Municipal La Sala

La programació de cinema català es reprendrà el proper divendres 18 de setembre amb la projecció de “Madre”

“Madre” és un thriller de Rodrigo Sorogoyen.
“Madre” és un thriller de Rodrigo Sorogoyen

El Cicle Gaudí tornarà al Teatre Municipal La Sala aquest divendres 18 de setembre. Després d’uns mesos d’aturada per la crisi de la Covid-19, la programació estable de l’Acadèmia del Cinema Català recupera les sessions amb públic a la seva seu de referència al Vallès Occidental.

La nova temporada del Cicle Gaudí arrencarà amb el thriller Madre, de Rodrigo Sorogoyen. L’Elena (Marta Nieto) rep una trucada del seu fill de sis anys dient-li que s’ha perdut en una platja de França; deu anys després, coneix en aquest mateix indret un adolescent (Jules Porier) que li recorda molt el nen desaparegut, i sorgeix entre ells una forta connexió.

El 9 d’octubre, es projectarà la comèdia El meu germà persegueix dinosaures, d’Stefano Cipani. La cinta es basa en la història real de Giacomo Mazzariol, l’autor del llibre original, i explica l’experiència d’un nen de cinc anys des del moment que neix el seu nou germà amb síndrome de Down.

Dues setmanes després, el 23 d’octubre, es podrà veure a La Sala el documental ¿Puedes oírme?, de Pedro Ballesteros, que ens posa en contacte amb l’apassionant visió de l’art de l’escultor Jaume Plensa, les obres del qual es poden trobar de manera permanent o temporal a carrers i edificis d’arreu del món.

El 6 de novembre, arribarà a Rubí el drama L'ofrena, sota la direcció de Ventura Durall i amb Àlex Brendemühl, Anna Alarcón i Verónica Echegui com a protagonistes. La història arrenca quan la Violeta, una psiquiatra, rep a la seva consulta l'actual parella d'un antic amor d'adolescència que va marcar la seva vida.

La boda de Rosa és la pel·lícula programada el 27 de novembre. Dirigida per Icíar Bollaín i protagonitzada per Candela Peña, explica la història d’una dona que s’adona que sempre ha viscut per als altres i que un dia decideix marxar, prendre les regnes de la seva vida i perseguir el somni de tenir un negoci propi.

La darrera pel·lícula de l’any serà Las niñas, que es podrà veure al Teatre Municipal el 18 de desembre. Aquest llargmetratge de Pilar Palomero narra el pas a l’adolescència de la Cèlia, una nena d’onze anys que, arran de l’arribada d’una nova companya a l’escola i de la seva nova amistat amb un grup de noies més grans, comença a descobrir les veritats i mentides de la vida.

Aquests títols completen una programació intensiva de dues sessions cada mes fins a acabar l’any. A Rubí, totes les pel·lícules es projectaran a les 21 h.

Cultura segura
Com la resta d’equipaments municipals, el Teatre Municipal La Sala aplicarà en la seva reobertura les mesures higièniques i sanitàries fixades per les autoritats amb l’objectiu que el públic pugui gaudir de la cultura de manera segura i confortable. Així, es reduirà l’aforament mitjançant la inhabilitació de butaques, les entrades i sortides es faran per accessos diferents i de manera esglaonada, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i no es distribuiran programes impresos en paper. També s’augmentarà la freqüència de neteja i desinfecció dels diferents espais del teatre.