Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament adequa les noves portes d’entrada a l’illa de vianants per fer més visibles aquests accessos Les obres, que s’iniciaran el 3 de juliol i duraran uns 15 dies, comportaran talls de trànsit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament adequa les noves portes d’entrada a l’illa de vianants per fer més visibles aquests accessos

Les obres, que s’iniciaran el 3 de juliol i duraran uns 15 dies, comportaran talls de trànsit

Una de les interseccions on s’actuarà és a la del c. Cadmo amb c. Pau Claris.
Una de les interseccions on s’actuarà és a la del c. Cadmo amb c. Pau Claris

L’Ajuntament de Rubí durà a terme obres d’adequació a les noves portes d’entrada a l’illa de vianants amb l’objectiu de fer més visibles aquests accessos. Concretament, s’actuarà en dues interseccions: la del c. Cadmo amb c. Pau Claris i la del c. Vapor amb c. Doctor Robert. Els treballs s’iniciaran el dilluns 3 de juliol i és previst que s’allarguin uns 15 dies.

L’actuació consistirà en millorar les voreres, establint creuaments en forma d’orella, i en crear passos de vianants elevats, elements que contribueixen a la reducció de la velocitat dels vehicles.

Amb motiu d’aquestes obres, quedarà tallat al trànsit el c. Pau Claris (entre c. Cadmo i c. Vapor) i el c. Vapor (entre c. Terrassa i c. Rafael Casanova). Mentre s’executin aquests treballs, els vehicles no podran accedir a la zona, excepte aquells que disposin de garatge.

L’accés al c. Doctor Robert pel c. Narcís Menard serà restringit a vehicles autoritzats i als que hagin de dur a terme operacions de càrrega i descàrrega.

Paral·lelament, des d’aquest dimarts el c. Nou ha canviat de sentit de circulació amb l'objectiu de millorar la mobilitat en aquesta zona. Els vehicles poden accedir al carrer a través del c. Sant Gaietà i sortir pel c. Magallanes. Amb aquesta actuació es millora l'accés dels veïns durant la Festa Major i, a partir del 3 de juliol, s'evitarà que aquests vehicles creuin l'illa de vianants, com fan actualment.

Ampliació de l’illa de vianants
El proper dilluns 3 de juliol, just després de Festa Major, l’Ajuntament ampliarà la zona de l’illa de vianants formada pels carrers Maximí Fornés, Pere Esmendia i Doctor Turró i consolidarà el seu funcionament les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Així, a aquests carrers s’hi afegiran el c. Doctor Robert, la pl. Pere Aguilera, el c. Narcís Menard, el c. Unió i un tram del c. Terrassa (del núm. 1 al 27 i del 2 al 22).

Paral·lelament, també s’habilitarà un nou espai amb prioritat pels vianants a la zona de la pl. Onze de Setembre, concretament, al tram del c. Garcia Lorca entre els c. Magí Raméntol i Llobateras i al c. Magí Raméntol, entre els c. Garcia Lorca i Cal Gerrer.

Podeu consultar tota la informació relativa a l’illa de vianants en aquest enllaç

Imatges relacionades

Plànol de les afectacions viàries que comportaran aquestes obres
Plànol de les afectacions viàries que comportaran aquestes obres