Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenquen les obres de millora de l’accessibilitat als carrers Sant Sebastià i Sant Pere Totes dues actuacions, finançades amb els fons Next Generation, consistiran a crear una plataforma única per pacificar el trànsit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Arrenquen les obres de millora de l’accessibilitat als carrers Sant Sebastià i Sant Pere

Totes dues actuacions, finançades amb els fons Next Generation, consistiran a crear una plataforma única per pacificar el trànsit

En aquest tram del c. Sant Sebastià s’igualarà la calçada al mateix nivell que el de les voreres (foto: Ajuntament de Rubí).
En aquest tram del c. Sant Sebastià s’igualarà la calçada al mateix nivell que el de les voreres (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquesta setmana s’inicien les obres de pacificació del c. Sant Sebastià, entre els carrers Llobateras i Torrijos, i del c. Sant Pere, entre els carrers Nou i Montserrat. Els treballs consistiran a reurbanitzar aquests dos trams de carrer amb l’objectiu de pacificar el trànsit i millorar l’accessibilitat.

Per aconseguir-ho, es crearà una plataforma única de 6 metres d’amplada en tots dos casos, donant continuïtat a la resta de vials de l’entorn que constitueixen l’illa de vianants. Així, s'aixecarà el paviment al mateix nivell que la vorera per prioritzar i facilitar la mobilitat de les persones i obligar els vehicles a reduir la velocitat.

Aquestes dues actuacions, finançades amb els fons Next Generation, tenen com a objectius principals possibilitar i compatibilitzar l’accés de vehicles i la circulació segura de vianants, prioritzant el pas de les persones que van a peu.

Totes dues obres comportaran afectacions viàries, que es podran consultar de forma actualitzada a www.rubi.cat/obressantsebastia i a www.rubi.cat/obressantpere.

 

Logos Next Generation

Objectius de Desenvolupament sostenible