Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutats i comunitats sostenibles Aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/projectes-estrategics/rubi-agenda-2030-ok/agenda-2030-rubi/ciutats-i-comunitats-sostenibles/@@images/image/preview

Ciutats i comunitats sostenibles

Aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles

Ciutats

L’ODS 11 se centra en l’accés a l’habitatge i en els factors que constitueixen la qualitat de vida a la ciutat: els serveis i els espais públics. Aquests han de ser assequibles, de qualitat i ben distribuïts a la trama urbana, per garantir l’equitat territorial. Un dels serveis urbans clau és el de transport públic, essencial per transformar la mobilitat cap a un model més segur, inclusiu i amb menys impacte ambiental.

Més enllà de la vida quotidiana, les ciutats han de planificar el seu desenvolupament d’una forma sostenible i participativa, vetllant per la protecció del patrimoni cultural i natural, assegurant la integració metropolitana i territorial i aportant respostes integrals i resilients als riscos derivats del canvi climàtic i altres possibles desastres. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0