Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Accions i activitats de salut pública S’entén per salut pública el conjunt d’actuacions de l’administració per protegir i promoure la salut de les persones i prevenir la malaltia. Les accions que duu a terme l’Ajuntament s’agrupen en dues grans categories: promoció i protecció de la salut. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Accions i activitats de salut pública

S’entén per salut pública el conjunt d’actuacions de l’administració per protegir i promoure la salut de les persones i prevenir la malaltia. Les accions que duu a terme l’Ajuntament s’agrupen en dues grans categories: promoció i protecció de la salut.

Informació i consells en protecció de la salut

Quan palem de protecció de la salut ens refereim a totes aquelles intervencions que es realitzen sobre l’entorn, amb l’objectiu de vetllar perquè es garanteixin i mantinguin les condicions òptimes en sectors com l'alimentació, l'aigua i el medi.

Enquesta de salut

Els Centres d'Atenció Primària de Rubí han fet aquesta enquesta de salut amb l'objectiu de coneixer les necessitats de la ciutadania i dissenyar activitats ajustades a aquestes.