Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Forma engega el procés de contractació de personal formador S’ofereixen dues sessions informatives per aclarir dubtes: el dimecres 14 de febrer a les 16 h i el dilluns 19 de febrer a les 10 h, a l’edifici Rubí Forma. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Forma engega el procés de contractació de personal formador

S’ofereixen dues sessions informatives per aclarir dubtes: el dimecres 14 de febrer a les 16 h i el dilluns 19 de febrer a les 10 h, a l’edifici Rubí Forma.

Rubí Forma engega el procés de contractació de personal formador.

Les persones o empreses interessades en ser contractades com a personal formador o empresa formadora poden presentar la seva candidatura fins al 15 de març de 2024. El dia 2 de febrer es va publicar l’acord marc per a la contractació de personal formador per Rubí Forma i al perfil del contractant.

Rubí Forma ofereix dues sessions informatives sobre la licitació: el dimecres 14 de febrer a les 16 h i el dilluns 19 de febrer a les 10 h, a l’edifici Rubí Forma. Per tal de controlar l’aforament de les sessions, la inscripció es pot formalitzar en aquest enllaç.

Per consultes sobre la plataforma podeu contactar amb VORTAL al 917 89 65 57 o al correu info@vortal.es; els dubtes sobre el procés de licitació es poden dirigir a contractació@ajrubi.cat i les consultes sobre la informació tècnica que cal aportar es poden fer a  l’oficina de formació de Rubí Forma a acordmarcformadors@rubiforma.cat

Objectius de Desenvolupament sostenible