Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CP3 - Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i està dirigida, prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones treballadores i autònoms. Es realitzen de dilluns a divendres, de 9h a 15h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

CP3 - Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria

Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i està dirigida, prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones treballadores i autònoms. Es realitzen de dilluns a divendres, de 9h a 15h.

Requisits

Per participar en aquesta formació cal acreditar documentalment alguna de les següents titulacions o superar les proves de competències:

  • Tenir el títol de Batxillerat
  • Tenir un certificat de professionalitat de nivell 3
  • Tenir un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional.
  • Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau superior, o bé haver superat les proves d'accés corresponents i regulades per les administracions educatives.
  • Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys i/o de 45 anys.

Si el compliment d’aquests requisits no es pot acreditar documentalment, cal superar unes proves d’avaluació de les competències clau de matemàtiques i comunicació lingüística.
Cal acreditar documentalment, la situació laboral a l’inici de la formació.
   

Sortides acadèmiques

Amb la titulació de CP3, tens accés a altres CP2 i CP3 de la mateixa família.

La formació de Certificats de professionalitat, permet accedir a Cicles formatius de Grau Mig i Superior de la família
d’Administració i gestió, i la convalidació d’unitats de competències

CEMFormació compta amb diferents Certificats de professionalitat de nivell 1, 2 i 3 que permet fer un itinerari formatiu en l’àmbit de la gestió administrativa.

La formació de Certificats de professionalitat, permet accedir a Cicles formatius de la família d’Administració i gestió i la convalidació d’Unitats de competències.
   

Sortides professionals

Aquesta formació prepara per a treballar com a ajudant comptable o administratiu d’auditoria en departaments d’administració de qualsevol empresa, ja sigui pública o privada, en dependència del cap de comptabilitat, en assessories comptables i fiscals o societats d’auditoria o com a auditors individuals.

CEMFormació compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin al atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.
   

Formació: CP N3 - Certificat de professionalitat de nivell 3
Família: Administració i gestió
Duració: 670 hores