Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FPO Dual El Programa de Formació Professional Ocupacional Dual (FPO-Dual) és un programa impulsat i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). L’objectiu del programa és facilitar a la població amb més dificultats d’accedir al mercat laboral que adquireixi els coneixements necessaris per formar-se en una ocupació mitjançant una formació professionalitzadora i un contracte laboral de formació en alternança. Duració: 1 any. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

FPO Dual

El Programa de Formació Professional Ocupacional Dual (FPO-Dual) és un programa impulsat i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). L’objectiu del programa és facilitar a la població amb més dificultats d’accedir al mercat laboral que adquireixi els coneixements necessaris per formar-se en una ocupació mitjançant una formació professionalitzadora i un contracte laboral de formació en alternança. Duració: 1 any.

Requisits

  • Edat entre 16 i 29 anys
  • Títol de l' ESO, en cas de no poder acreditar la titulació d’estudis, s’hauran de superar les proves de competències de nivell II.
  • Estar inscrit com a demandants d'ocupació no ocupat (DONO).
  • Prioritàriament inscrit a Garantia Juvenil
  • Complir tots els requisits legals per poder formalitzar un contacte de treball.

--------

Aquest itinerari està format per les següents formacions:

Formació: CP N2 - Certificat de professionalitat de nivell 2
Família: Energia i aigua
Duració: 660 hores
Centres: