Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FC Itinerari Ofimàtica Competències digitals bàsiques (30h); Microsoft Word 2016 nivell inicial (45h); Microsoft Word 2016 nivell avançat (45h); Microsoft Excel 2016 nivell inicial (45h); Microsoft Excel 2016 nivell avançat (45h). Es realitzen dos dies a la setmana, de 17 a 21 h o de dilluns a divendres, de 9h a 15h (per a persones en situació d’atur laboral) Tot i que es proposa com a itinerari, els diferents mòduls es poden cursar de forma independent. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

FC Itinerari Ofimàtica

Competències digitals bàsiques (30h); Microsoft Word 2016 nivell inicial (45h); Microsoft Word 2016 nivell avançat (45h); Microsoft Excel 2016 nivell inicial (45h); Microsoft Excel 2016 nivell avançat (45h). Es realitzen dos dies a la setmana, de 17 a 21 h o de dilluns a divendres, de 9h a 15h (per a persones en situació d’atur laboral) Tot i que es proposa com a itinerari, els diferents mòduls es poden cursar de forma independent.

Requisits

Per a poder participar en aquesta formació és recomanable tenir competències informàtiques a nivell d’usuari.

 

Sortides acadèmiques

CEMFormació proposa un itinerari formatiu per tal que les persones participants puguin sortir del curs amb competències digitals a un nivell avançat dels principals programes informàtics utilitzats a l’empresa.

 

Sortides professionals

Aquesta formació busca proporcionar les competències digitals necessàries per a desenvolupar-se de forma autònoma i professional en l’entorn laboral.

CEMFormació compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin a l'atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: FC - Formació contínua
Família: Informàtica i comunicacions
Duració: 210 hores