Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FC Itinerari Màrqueting digital Creació i manteniment de pàgines web (60h); Posicionament web SEO/SEM (60h); Analítica web i pla de màrqueting digital (50h); Community manager (50h); Instagram pel teu negoci (12h). Es realitzen dos dies a la setmana, de 17h a 21h Tot i que es proposa com a itinerari, els diferents mòduls es poden cursar de forma independent. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

FC Itinerari Màrqueting digital

Creació i manteniment de pàgines web (60h); Posicionament web SEO/SEM (60h); Analítica web i pla de màrqueting digital (50h); Community manager (50h); Instagram pel teu negoci (12h). Es realitzen dos dies a la setmana, de 17h a 21h Tot i que es proposa com a itinerari, els diferents mòduls es poden cursar de forma independent.

Requisits

Per a poder participar en aquesta formació és recomanable tenir competències informàtiques a nivell d’usuari.

 

Sortides acadèmiques

CEMFormació proposa un itinerari formatiu per tal que les persones participants puguin sortir del curs amb un coneixement ampli i molt pràctic de pàgines web i de les xarxes socials per tal que les persones participats puguin gestionar la presència i promoció de l’empresa a la xarxa.

 

Sortides professionals

Aquesta formació busca proporcionar els coneixements, les eines i les tècniques per a la millorar la presència, el posicionament i la promoció de les empreses i organitzacions a Internet.

CEMFormació compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin a l'atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: FC - Formació contínua
Família: Comerç i màrqueting
Duració: 232 hores