Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FC Itinerari Gestió Comptable i Nòmines Comptabilitat bàsica (60h); Comptabilitat avançada (60h); Comptabilitat informatitzada (50h); Nòmines i Seguretat Social (30h). Es realitzen dos dies a la setmana, de 17 a 21 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

FC Itinerari Gestió Comptable i Nòmines

Comptabilitat bàsica (60h); Comptabilitat avançada (60h); Comptabilitat informatitzada (50h); Nòmines i Seguretat Social (30h). Es realitzen dos dies a la setmana, de 17 a 21 h.

Requisits

Per a poder participar en aquesta formació és recomanable tenir competències informàtiques a nivell d’usuari.

 

Sortides acadèmiques

CEMFormació proposa un itinerari formatiu per tal que les persones participants puguin sortir del curs amb un coneixement ampli i molt pràctic de la gestió comptable i de nòmines per tal que les persones participats puguin desenvolupar-se de forma autònoma i professional en entorns administratius.

 

Sortides professionals

Aquesta formació busca proporcionar els coneixements, les eines i les tècniques que permeten la gestió administrativa de l'àrea comptable i de personal de qualsevol empresa o organització.

CEMFormació compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin a l'atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: FC - Formació contínua
Família: Administració i gestió
Duració: 200 hores