Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FC Itinerari Creixement Personal Neuroliderratge (30h); Mindfulness (30h); Eines de coaching (30h); Programació neurolingüística ( 30h). Es realitzen dos o tres dies a la setmana, de 17 a 21 h. Aquesta formació està subvencionada pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya i dirigida, prioritàriament a persones treballadores i autònomes, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones en situació d’atur. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

FC Itinerari Creixement Personal

Neuroliderratge (30h); Mindfulness (30h); Eines de coaching (30h); Programació neurolingüística ( 30h). Es realitzen dos o tres dies a la setmana, de 17 a 21 h. Aquesta formació està subvencionada pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya i dirigida, prioritàriament a persones treballadores i autònomes, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones en situació d’atur.

Requisits

No hi ha requisits d’accés.

 

Sortides acadèmiques

CEMFormació proposa un itinerari formatiu per tal que les persones participants puguin sortir del curs amb eines i tècniques per a la millora de les competències personals i directives. 

 

Sortides professionals

Aquesta formació busca proporcionar les eines i les tècniques per a la millorar de les competències personals i de direcció.

CEMFormació compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin a l'atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: FC - Formació contínua
Família: Habilitats interpersonals o directives
Duració: 120 hores